Kasdienės paslaugos
Nemokami metai DNB naujam klientui
Banko sąskaitos atidarymas* ir tvarkymas+
Kodų generatorius (pirmasis)+
Pervedimai eurais internetu į DNB ir kitus bankus, registruotus Lietuvoje ar kitose Europos ekonominės erdvės šalyse+
Mokėjimai e. parduotuvėje bei įmokų ir komunalinių mokesčių mokėjimai internetu+
Pervestų lėšų eurais banko viduje ir iš kitų Lietuvoje registruotų bankų administravimas+
Verslo mokėjimo kortelė (pasirenkama viena) „VISA Business Electron" arba „Visa Business"**+

Nemokami metai DNB skirti naujiems DNB verslo klientams, kurie iki paslaugos suteikimo ne trumpiau nei 6 mėnesius neturėjo sąskaitos DNB banke.
Sąlygos netaikomos finansų įstaigoms, įskaitant bet neapsiribojant, bankams, kredito unijoms ir kitoms kredito įstaigoms, draudimo kompanijoms ir draudimo brokeriams, finansų maklerių įmonėms, investicinėms bendrovėms, kolektyvinio investavimo subjektams, įskaitant, bet neapsiribojant, pensijų fondams ir juridiniams asmenims, kurie nėra registruoti Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre.
Bankas turi teisę neteikti paslaugos klientams, kurių atliekamų mokėjimai eurais į kito gavėjo sąskaitą kiekis viršys 100 vnt. per mėnesį ir/arba turimų sąskaitų DNB banke kiekis viršys 10 vnt.

Bankas turi teisę stabdyti paslaugos teikimą iš anksto apie tai informavęs.

Pasibaigus nuolaidų taikymo laikotarpiui ar nutraukus nuolaidų taikymą, už teikiamas paslaugas mokėsite standartinius įkainius, nurodytus kainyne.
*Nemokamas sąskaitos atidarymas taikomas tik rezidentams (įmonėms, įsteigtoms Lietuvoje) ir DNB grupės bankų Latvijoje, Estijoje ir Norvegijoje klientams.
**Kortelės išdavimo ir aptarnavimo mokestis netaikomas 1 metus.