Informuojame jus, kad šių metų vasario 1 d. atnaujinsime kai kurias kainyno privatiems klientams dalis.

Kviečiame susipažinti su pakeitimais:

  • Keisime paslaugos „Saugu+“ teikimo mokestį į 0,99 Eur / mėn. (anksčiau buvo 0,79 Eur / mėn.).
  • Pradėsime taikyti naują mokestį už kortelės pristatymą paštu – 2,00 Eur. Mokestis nebus taikomas jaunesniems nei 21 metų klientams ir klientams, užsisakiusiems Pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą.
  • Taip pat taikysime mokestį už kiekvieną kortelės operaciją, jei perkama kriptovaliuta ar su lošimu bei loterijomis susijusi paslauga – 0,50 Eur.
  • Nuo šiol apsilankymo oro uosto VIP poilsio zonos mokestis asmeniui – 30 Eur. (Anksčiau buvo 28 Eur). „Luminor Visa Infinite“ kortelės turėtojams mokestis taikomas nuo ketvirtojo apsilankymo.
  • Nutraukę dalykinius santykius, pradėsime taikyti mokestį už uždarytoje sąskaitoje esančių lėšų administravimą – 20 Eur / mėn.
  • Keisime sąskaitos tvarkymo mėnesinį mokestį nerezidentams iš kitų nei Europos ekonominės erdvės (EEE) valstybių narių – 15 Eur / mėn. (anksčiau buvo 10 Eur / mėn.).

Sužinokite daugiau čia: „Luminor“ kainyno privatiems klientams pokyčiai, kurie įsigalios 2024 m. vasario 1 d.

Jei sutinkate su mūsų siūlomais pakeitimais, jums nieko daryti nereikia – jie įsigalios 2024 m. vasario 1 d.

Jei su pakeitimais nesutinkate, turite teisę nedelsdami, nemokamai ir be netesybų nutraukti paslaugų teikimo sutartis, kurioms jie turi įtakos. Tai galite atlikti iki 2024 m. vasario 1 d., prieš tai pranešę mums raštu ir įvykdę visus su šiomis paslaugų sutartimis susijusius įsipareigojimus.

Primename, kad rūpinamės socialiai jautresnėmis klientų grupėmis, todėl tam tikroms kasdienėms paslaugoms vaikams ir jaunuoliams iki 21 m. bei senjorams nuo 65 m. taikome nuolaidas.

Taip pat, siekdami užtikrinti, kad žengiame koja kojon su besikeičiančiu bankininkystės sektoriumi ir teisės aktais, atnaujinome „Luminor“ paslaugų teikimo bendrąsias taisykles, kurios yra visų „Luminor” ir klientų sudaromų sutarčių neatskiriama dalis.

Pagrindinis mūsų tikslas – supaprastinti taisykles ir pateikti jas visiems lengvai suprantama kalba.

Svarbiausi „Luminor“ paslaugų teikimo bendrųjų taisyklių pakeitimai, įsigaliosiantys nuo 2024 m. kovo 1 d.:

  • performuluotas tekstas išlaikant esmę;
  • atsisakyta perteklinio pastraipų numeravimo, kad tekstą būtų paprasčiau skaityti ir suprasti;
  • mažiau teisinio žargono;
  • išbrauktos pasikartojančios dalys;
  • sutrumpintos pastraipos ir sakiniai;
  • pritaikytas klausimų ir atsakymų formatas;
  • rašant apie „Luminor“ vartojama „mes“, o rašant apie klientus – „jūs“.

Sužinokite daugiau čia:Luminor paslaugų teikimo bendrosios taisyklės nuo 2024 m. kovo 1 d.

Taisyklių pakeitimus galėsite peržiūrėti mūsų klientų konsultavimo centruose nuo 2024 m. sausio 1 d.

Jeigu sutinkate su mūsų siūlomais pakeitimais, jums nieko daryti nereikia, atnaujintos „Luminor“ paslaugų teikimo bendrosios taisyklės įsigalios 2024 m. kovo 1 d. Jei nesutinkate su pakeitimais, turite teisę iki 2024 m. vasario 29 d. nutraukti paslaugų teikimo sutartis, prieš tai pranešę mums raštu ir įvykdę visus su šiomis paslaugų sutartimis susijusius įsipareigojimus. Sutartys dėl mokėjimo paslaugų gali būti nutrauktos be jokių mokesčių ar sankcijų. Jeigu nenutrauksite sutarties iki pakeitimų įsigaliojimo dienos, bus laikoma, kad sutinkate su atnaujintomis „Luminor“ paslaugų teikimo bendrosiomis taisyklėmis.

Dėkojame, kad esate mūsų klientas!

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!