Mieli klientai,

informuojame, kad daugelyje Europos šalių Didysis penktadienis,  balandžio 7 d., yra nedarbo diena, todėl neveiks Europos bankų asociacijos sistema ir nebus vykdomi pervedimai į kitus bankus. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai.

Balandžio 8 d. (šeštadienį) nedirbs klientų konsultavimo centrai, išskyrus Šiaulių „Akropolio“ ir Vilniaus Paupio. Šiaulių Akropolio klientų konsultavimo centras dirbs nuo 10 iki 21 val., o Vilniaus Paupio – nuo 10 iki 15 val. Skambučių centras dirbs nuo 9 iki 16 val. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai.

Balandžio 9–10 d.(sekmadienį ir pirmadienį) nedirbs „Luminor“ skambučių centras. Nebus vykdomi ir pervedimai į kitus bankus, todėl rekomenduojame jais pasirūpinti iš anksto. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai. Klientams bus atviras tik Šiaulių „Akropolio“ klientų konsultavimo centras, kuris dirbs nuo 10 iki 21 val. 

Atkreipiame dėmesį, kad Didįjį penktadienį bei šv. Velykų savaitgalį momentiniai mokėjimai (iki 1000 eurų) bus vykdomi įprastai, daugiau apie juos skaitykite čia.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!