Metų laikai

Metų laikai

Metų laikai

  • „Metų laikai“ – naujas kvartalas Šiaurinėje miesto dalyje, Visorių g. 27, Visoriuose, „Eikos“ kuriamas taip, kad namų sąvoka, kiekvieno, gyvenančio „Metų laikuose“, gerokai perliptų buto sienas, kad būtų patogu ir gera gyventi visame kvartale bei jo apylinkėse visus metus.
  • Dėl paskolos susisiek su mumis ir nurodyk specialų partnerio kodą  PAREIK 

„Metų laikai“ plečia žmogaus namų suvokimo ribas – namais tampa ne tik būstas, kurio duris kasdien varstome, ką su didele meile ir pastanga puoselėjame, bet visa, kas yra aplink – didelis, kaimynų juoko kupinas kiemas, kiemą supantys medžiai, sodas, sūpynės, suoleliai, gėlynai bei daugybę metų skaičiuojantis miškas, atviras žmogaus dėmesiui, rytinei mankštai, vaikų slėpynėms ar lengvam pasibėgiojimui.

„Metų laikų“ butai planuojami A++ energinio efektyvumo klasės, tad pasižymės itin mažais išlaikymo kaštais. Po namais planuojama požeminė automobilių aikštelė su dviračių saugyklomis. Elektromobilių vietos numatytos sklypo teritorijoje. Pirmojo aukšto butai turės privačias terasas arba pakeltus balkonus, likusių aukštų butai – erdvius balkonus. Pirmuose namų, einančių pagal Visorių g., aukštuose, yra numatytos komercinės patalpos, kur galės kurtis kepyklėlės ar kavinukės.

„Metų laikus“ projektuoja UAB „SP Architektų grupė“ su vedančiuoju architektu Sauliumi Pamerneckiu, kurie kurdami vizualinius projekto sprendinius siekė, kad miškas vizualiai įsilietų į kvartalą, o projektuojami namų tūriai bei jų architektūrinė raiška būtų integrali aplinkai.

Kodėl verta rinktis „Luminor“?

  • Būsto paskolos suma – iki 85 proc. įkeisto turto vertės.
  • Pasiimti paskolą galima ir nuotoliniu būdu.
  • Iki 12 mėnesių atidėsime kredito lėšų išmokėjimą būstui statomame name pasirašius paskolos sutartį.
  • Būsto paskolą su kintamomis palūkanomis anksčiau laiko galėsi grąžinti nemokamai.
  • Nereikės pateikti turto, kuriam įsigyti naudosi paskolos lėšas, vertinimo ataskaitos*.

* Bankas turi teisę paprašyti turto vertinimo ataskaitos, jei įsigyjamo būsto 1 m2 kaina neatitiks banko nustatytų kainos ribų

Įvertink savo galimybes gauti paskolą

Trumpink kelią į naujus namus su „Luminor“