EUROCASH1, UAB – profesionalus patarėjas priimant rizikos valdymo sprendimus ir patikimas verslo partneris vertybių apsaugos sektoriuje. 

EUROCASH1, UAB savo veiklą pradėjo nuo 2000 m. Šiandien tai viena iš didžiausių saugos kompanijų Lietuvoje, kurioje dirba daugiau kaip 1000 darbuotojų ir kurios paslaugomis Lietuvoje naudojasi daugiau nei 7000 klientų – komercinių bankų, verslo įmonių ir privačių asmenų.

2003 m. spalio 29 d. EUROCASH1, UAB įteiktas sertifikatas, kuris patvirtina, jog bendrovėje sėkmingai įdiegta kokybės vadybos sistema atitinka ISO 9001:2008 standarto reikalavimus. Laikantis šio kokybės standarto reikalavimų įmonė teikia šias saugos paslaugas: techninę ir fizinę apsaugą, krovinių palydą, vertybių pasaugą, pinigų pervežimą ir tvarkymą, apsaugos sistemų projektavimą bei techninę jų priežiūrą. Nuo 2007 m. įmonės padalinių regioninės dislokacijos dėka teikiame inkasavimo paslaugas visoje Lietuvos teritorijoje.

2006-2011 m. kasmet verslo specialistai bendrovę pripažino viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai besivystančių Lietuvos bendrovių, įvertindami ją „Metų Gazelės” sertifikatu.

Mūsų strategija: pasiūlyti klientams kokybiškas grynųjų pinigų pervežimo ir tvarkymo paslaugas, suteikiant galimybę klientams užsiimti savo tiesiogine veikla.

Draudimas: grynųjų pinigų inkasavimo ir kitas paslaugas susijusias su pinigų tvarkymu ir saugojimu yra apdraustos pagal CIT („Cash in tranzit“) grynųjų pinigų reikalavimus, Lloyds kompanijoje. CIT reikalavimų pagrindu išduotas draudimo polisas, kuriame yra nustatytos draudimo sąlygos ir apdrausta visa krovinio vertė: pernešant nuo kliento iki automobilio, pervežant maršruto metu, saugoma saugyklose.

Atsakomybė – nuo praradimų krovinys yra apdraustas trečiųjų šalių ir savų darbuotojų atžvilgiu.

Grynųjų pinigų pervežimo paslaugos: grynųjų pinigų inkasavimas ir apdorojimas yra organizuojamas pagal ISO 9001-2008 ir CIT draudimo patvirtintas procedūras bei standartus, taip pat pagal Lietuvos Respublikoje galiojančius teisės aktus ir taisykles.

Siūlome Luminor Bank AS klientams (juridiniams asmenims).