„BlackRock“ aktyviai valdomi fondai

BlackRock aktyviai valdomi fondai

BlackRock aktyviai valdomi fondai

Šiame pokyčių ir nežinomybės kupiname pasaulyje pasikliaukite „BlackRock“ekspertų sudarytais ir aktyviai valdomais įvairių turto klasių iShares ETF portfeliais, padėsiančiais jums siekti užsibrėžtų tikslų. Portfelių lėšos investuojamos remiantis aplinkosaugos, socialinės atsakomybės ir geros valdysenos (angl. Environmental, Social & Governance, ESG) principais. Daugiau apie ESG investavimą – čia

Kas yra „BlackRock“ valdomi fondų portfeliai?

Norite, kad investicijos atspindėtų jūsų vertybes – investuokite į vieną iš trijų mūsų siūlomų iShares ETF portfelių. Pasirinkite jums priimtiniausią rizikos lygį – konservatyvų, nuosaikų arba augimo – ir nebrangiai įsigykite diversifikuotą portfelį. Mažiausiai 80 % portfelį sudarančių fondų atitinka ESG kriterijus. Tvarus ir patogus investavimo būdas

Prisijunk prie „Luminor Investor“

Kodėl verta rinktis „BlackRock“ valdomus įvairių turto klasių fondų portfelius 

„BlackRock“ – tai vienas didžiausių turto valdytojų pasaulyje, turintis ilgametę patirtį, aukštą kompetenciją ir valdantis tiek aktyvius, tiek indeksinius investicinius fondus, įskaitant ir iShares ženklo fondus. Sužinokite daugiau apie BlackRock čia.

Siekdamas sudaryti lanksčiau valdomus ir plačiau diversifikuotus investicinius portfelius, „BlackRock“ vadovaujasi investavimo strategija, apimančia įvairias turto klases, tokias kaip akcijos, obligacijos ar pinigų rinkos priemonės.

  • Diversifikuotas. Investavimas prisiimant tinkamą rizikos lygį padės siekti ilgalaikių tikslų.
  • Aktyviai valdomas. „BlackRock“ aktyviai valdo investicinius portfelius, siekdamas palaikyti tinkamą rizikos lygį (priklausomai nuo pasirinkto portfelio, gali būti taikomas konservatyvus, nuosaikus ar augimo investavimo rizikos lygis).
  • Ekonomiškai efektyvus. Investavimas mažomis sumomis atveria kelią į finansų rinkas ir suteikia galimybę gauti didesnę grąžą.

Investuoti į šiuos fondus gali per Luminor Investor

Informacijos atskleidimas
 
Investavimas visuomet yra susijęs su tam tikra rizika ir gali atnešti ne tik pelną, bet ir nuostolių. Prieš priimdami sprendimą investuoti, atsisakyti investavimo ar vykdyti sandorį, investuotojai turėtų atidžiai įvertinti savo finansinę būklę, kad suprastų susijusias rizikas ir įsitikintų, jog atitinkamas sandoris ar kitas veiksmas jiems yra tinkamas. Jūs atsakote už savo priimtus sprendimus dėl investavimo, todėl prieš priimdami sprendimą, susipažinkite su visais dokumentais, fondų prospektais ir kitais finansinių priemonių prospektais, Finansinių priemonių pobūdžio ir joms būdingų rizikų aprašymu, kurios yra skelbiamos čia, bei su kitais investuotojų apsaugos dokumentais, kurie yra skelbiami čia.
 
Ankstesnės veiklos rezultatas nėra būsimų rezultatų rodiklis ir negali būti vienintelis veiksnys svarstant dėl investavimo. Nors ankstesnė grąža buvo teigiama, ateityje ji gali pasikeisti. Investicijų kaina gali pakilti arba nukristi, o investuotojas gali neatgauti investuotos sumos. Jūsų pajamos nėra fiksuotos ir gali svyruoti. Su užsienio valiutų pozicijomis susijusių investicijų vertė gali priklausyti nuo valiutų kursų svyravimų. Mokesčių dydžio, bazės bei lengvatų tvarka gali kisti ir tapti jums nepalanki.
 
Aukščiau pateikta informacija nėra pasiūlymas ar rekomendacija pirkti ar parduoti konkrečią valiutą, produktą ar finansinę priemonę, investuoti arba taikyti konkrečią prekybos strategiją.
 
„Luminor“ neteikia rekomendacijų „Luminor Investor“ platformoje. „Luminor“ nevertina konkretaus kliento investavimo tikslų, specifinių investavimo tikslų, finansinės būklės, konkrečių poreikių, žinių ir patirties. Todėl, jeigu nenurodyta kitaip, visa tinklapyje skelbiama informacija yra teikiama tik informaciniais ir rinkodaros tikslais ir neturėtų būti vertinama kaip:
- rekomendacija verslo, finansų, investavimo, apsidraudimo, teisės, įstatymų, mokesčių ar apskaitos klausimais,
- rekomendacija ar verslo idėja, arba
- bet koks paskatinimas imtis veiksmų, investuoti ar atsisakyti konkretaus investavimo
 
„Luminor“ neatsako už jokius nuostolius, kylančius iš bet kokios investicijos ir (arba) šiame dokumente pateiktos informacijos naudojimo ar interpretavimo.