Luminor suvienodina savo paslaugų teikimo bendrąsias taisykles (toliau – Bendrosios taisyklės) visose Baltijos šalyse. Luminor Bank AS Lietuvos skyriaus Bendrosios taisyklės pasikeis nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. ir šios taisyklės bus taikomos visiems Luminor Bank AS Lietuvos skyriaus klientams, produktams ir paslaugoms.

Bendrosios taisyklės reglamentuoja pagrindinius banko ir jo klientų santykių aspektus ir nustato bendrąsias kliento ir banko teises bei pareigas, susijusias su bet kokios sutarties ar operacijos vykdymu.

Raginame susipažinti su naujomis Bendrosiomis taisyklėmis, kurias rasite čia.

Svarbiausi Bendrųjų taisyklių pokyčiai

  • Įtrauktos tam tikros nuostatos, susijusios su padengtųjų obligacijų išleidimu, įskaitant dėl banko paslapties atskleidimo.
  • Atsižvelgiant į Europos Sąjungos teisės aktus, nustatyta procedūra dėl bazinės palūkanų normos pakeitimo.
  • Patikslintos nuostatos dėl sutarčių sudarymo nuotolinio ryšio priemonėmis, skundų nagrinėjimo tvarka, taip pat komunikacijos su banku taisyklės.
  • Nustatytos taisyklės dėl elektroninio parašo naudojimo banko ir kliento santykiuose.
  • Patikslinti klientų patikros reikalavimai, nacionalinių ir tarptautinių sankcijų įgyvendinimas.

Jeigu turėtumėte klausimų, maloniai prašome kreiptis rašant žinutę interneto banke arba el. paštu info@luminor.lt

Jeigu sutinkate su pakeitimais, jums nieko daryti nereikia. Naujosios Bendrosios taisyklės įsigalios 2020 m. rugsėjo 1 d. Primename, kad turite teisę nesutikti su Bendrųjų taisyklių pakeitimais ir iki 2020 m. rugpjūčio 31 d. neatlygintinai nutraukti su banku sudarytas sutartis.
 
Paslaugų teikimo sąlygos