Luminor klientai nuo gegužės 15 dienos kviečiami iš anksto rezervuoti laiką susitikimams.

Rūpindamiesi klientų patogumu ir norėdami pagerinti klientų aptarnavimo kokybę, kviečiame ir skatiname iš anksto rezervuoti laiką susitikimui klientų konsultavimo centruose. Sau patogų laiką susitikimui rezervuoti galite paskambinę +370 5 239 3444.

Pastebėjome, kad daugelis klausimų, kuriuos klientai užduoda atvykę į klientų konsultavimo centrą, galėtų būti išspręsti nuotoliniu būdu. Taip galima ne tik greičiau atsakyti į klientų klausimus, išvengti nereikalingų vizitų ir laukimo klientų konsultavimo centruose, bet ir taupyti klientų laiką. Jeigu jums reikalinga Luminor specialisto konsultacija, galite rezervuoti laiką susitikimui tiek nuotoliniu būdu, tiek ir klientų konsultavimo centruose.

Rezervavę laiką susitikimui būsite užtikrinti, kad jus aptarnaus sutartu laiku, specialistas bus pasiruošęs išspręsti būtent jūsų klausimą ir svarbiausia – nereikės gaišti laiko ir laukti eilėje.

Pereinamasis laikotarpis į iš anksto rezervuotus susitikimus tęsis iki šių metų birželio 1 d. Po to Luminor klientų konsultavimo centrai aptarnaus tik tuos klientus, kurie bus iš anksto rezervavę laiką susitikimui.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!