Verslo apdovanojimuose „Metų paslauga“, kuriuos kasmet išrenka Lietuvos verslo konfederacijos komisija, naujoji investavimo platforma „Luminor Investor“ nugalėjo nominacijoje „Metų išmanusis sprendimas“.

„Mes labai džiaugiamės, kad perėję pokyčių ir pasikeitimų laikotarpį, galėjome pristatyti klientams naują „Luminor“ produktą, skirtą visoms Baltijos šalims. Mūsų tikslas klientams pasiūlyti modernius, išmanius sprendimus, turinčius skaidrią kainodarą, ir kuriais būtų paprasta naudotis. Tokia ir yra „Luminor Investor“ platforma. Matome, kad klientai taip pat ją atranda ir jau naudoja savo investicijoms“, - teigia Rolandas Juteika, „Luminor“ taupymo ir investicijų produktų vadovas.

„Luminor Investor“ suteikia galimybę paprastai investuoti nuo 100 Eur į tūkstančius nesudėtingų finansinių instrumentų: daugiau nei 12 000 akcijų, 800 biržoje prekiaujamų fondų, 400 investicinių fondų bei 120 obligacijų. Finansinių priemonių skaičius yra nuolat didėjantis.

Kuriant platformą ypač daug dėmesio skirta mokesčių skaidrumui: visi mokesčiai aiškiai matomi, suprantami, palyginami bei prognozuojami.

Labiau pažengę investuotojai įvertins prieigą prie išsamių įmonių duomenų. Platformoje pateikiami įmonių finansai, įmonių naujienos ir istoriniai veiklos rezultatai. „Luminor Investor“ pirmauja Baltijos šalių rinkoje pagal tokios informacijos kiekį investavimo platformose, juolab, kad prieiga prie šių duomenų investuotojams nemokama.

„Luminor Investor“ platformą galima rasti adresu luminor.lt/investor.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!