Nuo gegužės 25 d. įsigalios naujosios Luminor Privatumo bei Duomenų saugojimo politikos. Šie dokumentai, įsigaliojus Bendrajam duomenų apsaugos reglamentui, padidins klientų asmens duomenų tvarkymo skaidrumą. Taip pat atnaujinome ir Banko paslaugų teikimo bendrąsias taisykles.

Naujoji Privatumo politika apibrėžia, kaip mes elgiamės su esamų ir būsimų klientų asmens duomenimis, teikdami ar siūlydami jiems paslaugas. Duomenų saugojimo politika tuo tarpu nustato asmens duomenų saugojimo terminus ar jų nustatymo principus Luminor grupėje.

„Klientų duomenų privatumas yra ir visada buvo vienas svarbiausių mūsų kasdienio bendradarbiavimo su klientais aspektų. Vykdydami banko operacijas, mes vertiname klientų pasitikėjimą, o jų asmens duomenų saugumas yra labai svarbi sąlyga šiam pasitikėjimui išlaikyti. ES Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas – puikus įrankis mums peržiūrėti ir iš naujo įvertinti kliento asmens duomenų apsaugą mūsų banke“, – sako Vaineta Barevičiūtė, Luminor Privačių klientų departamento vadovė.

Privatumo politika ir Duomenų saugojimo politika, įsigalios 2018 m. gegužės 25 d. ir bus taikomos visoms Luminor grupės įmonėms. O siekdami užtikrinti, kad nauji dokumentai sistemiškai derėtų su jau turimais įmonės dokumentais, atnaujinome Banko paslaugų teikimo bendrąsias taisykles (asmens duomenų tvarkymo nuostatos buvo perkeltos į naująją Privatumo politiką), kurios taip pat įsigalios 2018 m. gegužės 25 d.

​ Banko paslaugų teikimo bendrosios taisyklės nuo 2018 05 25 (Luminor | DNB)
​ Banko paslaugų teikimo bendrosios taisyklės nuo 2018 05 25 (Luminor | Nordea)

Taip pat skaitykite: Klientų asmens duomenų tvarkymas

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!