Aitvarų namai

Naujų gyvenamųjų namų kvartalas Vilniuje, Lazdynėliuose – praktiškas pasirinkimas žmonėms, ieškantiems pusiausvyros tarp miesto privalumų ir gamtos ramybės

Daugiau

Algirdo Mono

„Algirdo Mono“ – tai išskirtinės kokybės šiuolaikiškas projektas įsiliesiantis į vieną gyvybingiausių Vilniaus centro vietų.

Daugiau

Altum

Gausus pirmo etapo skirtingo suplanavimo 2-4 kambarių butų nuo 42 iki 91 kv. m pasirinkimas atveria išskirtinę galimybę įsikurti ramioje gamtos kaimynystėje, moderniuose „Altum“ namuose Pilaitėje.

Daugiau

„APUS“ klientams

Dėl paskolos susisiek su mumis ir nurodyk specialų partnerio kodą PARAPU

Daugiau

Bajorų alėjos

„Bajorų alėjos“ – tai unikali gyvenvietė, kurioje dera namai ir gamta.

Daugiau

Bajorų Lajos

„Bajorų Lajos“ – tai privati butų gyvenvietė Bajoruose, Vilniuje. Miško bei gamtos koncepcija kuriamas projektas su pramogų „Lajų parku“ gyvenvietės viduje – svajojantiems apie savo namų pasaką.

Daugiau

B KVADRATU

B KVADRATU – tai stilingas ir modernus keturių gyvenamųjų namų kompleksas Bajoruose, visai šalia Verkių regioninio parko, iš kur panorėjus per kelias minutes pasieksi miesto centrą arba mišką su upe.

Daugiau

Cozy Life

„Cozy Life“ namai – tai nedidelė, tik 20 butų kaimynystė, privatus namo kiemas su grilio zona, terasos pirmo aukšto gyventojams, požeminė stovėjimo aikštelė su asmeninių daiktų saugyklomis.

Daugiau

City Yard

„City Yard“ – tai naujas vystomas būsto projektas Verkiuose, adresu Kareivių g. 2D, į harmoningą simbiozę apjungiantis skubantį miesto gyvenimą su žaliuojančia gamtos ramybe. Projektas perspektyvioje bei atsinaujinančioje miesto dalyje, todėl tai patraukli vieta gyvenimui ar investicijai.

Daugiau

Gervių 23

Erdvėje be nerimo ir streso pėdsakų, toli už miesto ūžesio ir intensyvaus gyvenimo tempo, įsikūręs modernus 12 namų kvartalas Gervių g. 23, tarp Pilaitės mikrorajono ir Zujūnų su nuosavu mišku.

Daugiau

Gilužio Rivjera

Tai unikali uždara, kurortą primenanti gyvenvietė, nuo kurios iki ežero – vos 50 metrų. Gyvenvietėje statomi tik 3 aukštų daugiabučiai, kurių architektūra darniai įsilieja į aplinkinę gamtą: pušynus ir miškelius.

Daugiau

Girių namai

„Girių namai“ - Vilniaus rajone, Avižienių seniūnijoje, Klevinėje, Girių gatvėje vystomas individualių namų kvartalas.

Daugiau

GyvenkiM29

Šalia naujojo Pilaitės centro, sukurti jūsų gyvenimui čia ir dabar.

Daugiau

HOME 4City

Projektas „HOME 4City“ plėtojamas Karaliaučiaus gatvėje 7c. Tai 5 aukštų daugiabučio projektas Pilaitėje, kuriame bus 43 butai ir 5 komercinės patalpos.

Daugiau

Home Story

Daugiau

Jorai

„Jorai“ – miesto privalumai gamtos delne. Jaukiai modernus 1–4 kamb. butų projektas prisiglaudęs prie Visorių‑Bajorų miško parko.

Daugiau

Kaip Niujorke by CITUS

„Kaip Niujorke by CITUS“ – tai namai pagal Tave ir Tavo nuolat kintantį gyvenimo būdą. Mėgaukis nuo stogo ir viršutinių aukštų terasų atsiveriančia sostinės panorama ir gyvenk mieste, kuris nemiega!

Daugiau

Karoliniškių Namai

Karoliniškių Namai – naujas projektas Sausio 13‑osios gatvėje, įsikūręs puikioje, žaluma apsuptoje Karoliniškių mikrorajono vietoje.

Daugiau

Kerų kerai

„Kerų kerai“ – ypatinga vieta, kur visai šalia Vilniaus centro šlama ąžuolai, čiulba paukščiai, sirpsta žemuogės ir gurgžda sniegas po stirnų ir kiškių pėdelėmis.

Daugiau

Kotedžai Kalnėnuose

Naujas projektas itin populiarioje gyvenvietėje vos 8 km nuo Vilniaus centro!

Daugiau

Lazdynėlių vingis

Gyvenvietė įsikūrusi šalia Neries vingio, prie miško – čia grynas oras visus metus. Trečiajame-ketvirtajame etape – 136 būstai su antžeminio ir požeminio parkavimo galimybėmis.

Daugiau

Matau Vilnių

„Matau Vilnių“ kyla vienoje patraukliausių sostinės vietų – netoli Tauro kalno. Vos už kelių žingsnių nuo naujųjų namų – istorinį miesto centrą su Katedros aikšte ir Seimo rūmais jungiantis Gedimino prospektas.

Daugiau

Martyno namai

Dėl paskolos susisiek su mumis ir nurodyk specialų partnerio kodą PARERD

Daugiau

Mėlyni vilkai

Racionaliam ir vizionieriškam miesto žmogui sukurtas gyvenamųjų namų kvartalas Vilkpėdėje.

Daugiau

Metų laikai

Naujas kvartalas Šiaurinėje miesto dalyje, Visorių g. 27, Visoriuose, „Eikos“ kuriamas taip, kad namų sąvoka, kiekvieno, gyvenančio „Metų laikuose“, gerokai perliptų buto sienas, kad būtų patogu ir gera gyventi visame kvartale bei jo apylinkėse visus metus.

Daugiau

MIŠKO ARDAI by CITUS

Namai, kuriuose lengva gyventi sveikai. Sukurti tiems, sveiką gyvenseną vertinantiems žmonėms, kuriems svarbu neprarasti sostinės pulso, bet vertinantiems tikrą gamtą ir jos teikiamą ramybę.

Daugiau

MO Garden

MO Garden – naujai kuriama butų su kiemeliais ir mažaaukštės statybos daugiabučių namų gyvenvietė unikalioje vietoje – šalia brandaus miško ir tvenkinių.

Daugiau

Monopolio namai

„Monopolio namai“ skirti žmonėms, kurie svajoja apie galimybę apsupti save ir savo šeimos narius visaverčiu komfortu nenutolstant nuo strateginių miesto vietų,

Daugiau

MŪNAI by CITUS

Pagal modernios architektūros dėsnius sukurtas savarankiškas miestas mieste. Čia susijungia komfortiška kasdienybė ir stilinga kokybė.

Daugiau

Nauji peizažai

„Nauji peizažai“ įsikurs Naujininkuose – Kaminkelio g. 23, Vilniuje. Naujininkai – vienas seniausių, o kartu ir istoriškai įdomiausių Vilniaus gyvenamųjų rajonų.

Daugiau

Naujoji Klevinė

„Naujoji Klevinė“ — Vilniaus priemiestyje Klevinė, gamtos apsuptyje statome harmoningos architektūros dvibučius namus su erdviais 7-9 arų sklypais.

Daugiau

Naujasis Skansenas

„Naujasis Skansenas“ – tai atsinaujinantis ir skandinavišku stiliumi alsuojantis projektas, plėtojantis jaukią ir šiuolaikišką namų oazę miesto centre tarp Žalgirio ir Linkmenų gatvių.

Daugiau

Naujosios Santariškės

A++ energinio naudingumo klasės mažaaukštės statybos projektas.

Daugiau

NU:MO

Dėl paskolos susisiek su mumis ir nurodyk specialų partnerio kodą PARNMO

Daugiau

„Oppa“ klientams

Dėl paskolos susisiek su mumis ir nurodyk specialų partnerio kodą PAROPP

Daugiau

Ozo gama

Tai naujas būsto projektas, skirtas kuriantiems gyvenimo muziką šalia žaliuojančio Ozo parko bei „Avia Solutions Group“ (buvusi „Siemens“) arenos.

Daugiau

Paukščių takas

Tai penkių aukštų L formos daugiabutis, kuriame – 100 butų ir 5 komercinės paskirties patalpos. Pastato cokoliniame aukšte įrengta uždara prapučiama automobilių stovėjimo aikštelė, o šalia pastato – vaikų žaidimų ir lauko teniso aikštelės.

Daugiau

Paupys

Paupys – senamiesčio žavesys be senamiesčio kaprizų. Svajonių namus čia sukurs tie, kurie nori gyventi miesto ritmu, bet tikrą poilsį po dienos darbų atranda žalumos apsuptyje.

Daugiau

Renesanso namai

Vieta: Vilnius, Senamiestis
Apartamento tipas: butai, svečių apartamentai
1 kv. m kaina: 2465-3550 Eur
Plotas, kv. m: 20-223

Daugiau

reVINGIS

Vingio miestas atgyja! Tinkama vieta ir tinkamas metas pradėti kurti pažangesnį gyvenimą.

Daugiau

Riešės parko namai

Jaukus A+ energinės klasės mažaaukštės statybos projektas Didžiosios Riešės gyvenvietėje. Projekte suplanuota 20 namų.

Daugiau

Riešės šilas

„Riešės šilas“ – naujas gyvenamųjų namų kvartalas šalia miško, Didžiojoje Riešėje. Šis jaukus individualių namų kvartalas suprojektuotas pagal visus poreikius.

Daugiau

Riverland

„Riverland“ – tai A+ energinio naudingumo klasės dviaukščių kotedžių ir mažaaukštės statybos daugiabučių namų kvartalas Lazdynėliuose, šalia Neries upės vingio, Bukčių miško apsuptyje.

Daugiau

Sakai

Susipažinkite su Sakais, kuriamais „Darnu Group“, naujuoju Vilniaus rajonu, apjuostu gamtos didybe. Vienoje pusėje šlama Karoliniškių kraštovaizdžio draustinis, o kitoje - krantines skalauja Neris.

Daugiau

Saulės kalvos

Vieta: Naujasis Lentvaris, Trakų raj.
Apartamento tipas: sublokuoti namai
1 kv. m kaina: 800-1400 Eur
Plotas, kv. m: 104-123
Statybų pabaiga: 2020 m. II ketv.

Amber City

Daugiau

Saulės namai

Projektas „Saulės namai“ įsikurs Pilaitėje, Pilkalnio g. 5/7, itin ramioje ir jaukioje vietovėje šalia ežero.

Daugiau

Skvero Namai

„Skvero Namai“ – atokiau nuo gatvių šurmulio, apsupti brandžių medžių, įsikursiantys estetiška ir solidžia architektūra išsiskiriantys namai, kuriuose vyraujanti žalio skvero ramybė puikiai derės su aktyviu Naujamiesčio gyvenimu.

Daugiau

SkyHome

Tai modernus 16 aukštų daugiabutis namas su panoraminiais vaizdais į Vilniaus miestą.

Daugiau

Skylum

Svajojantiems gyventi aukščiau ir siekti daugiau.

Daugiau

Spanguolių takai

„Spanguolių takų“ projektas vystomas Riešėje, atokioje nuo triukšmo, tačiau lengvai pasiekiamoje vietoje su asfaltuotu keliu iki pat namo.

Daugiau

Stepono sodas

Unikalioje miesto vietoje, Šv. Stepono bažnyčios pašonėje, įsikūręs mažaaukštės statybos projektas – aukso vidurys tarp senamiesčio romantikos ir modernaus miesto patogumų.

Daugiau

Sveiki!

Antrasis Sveiki! kotedžų etapas, jame statomi 32 kotedžai, kurie kartu su pirmuoju etapu sudarys Sveiki! kvartalą. Visi kotedžai turi nuosavus kiemelius ir terasas.

Daugiau

Talino

Modernios architektūros mėgėjai galės džiaugtis šiuolaikiškais namo architektūros kampais, kurie darniai įsilieja į aplinką.

Daugiau

Tuskulėnų 3a

Jau pastatytas modernus daugiabutis namas, kurį nuo miesto centro skiria tik Neris, o ant stogo įrengta terasa su vaizdu į Gedimino pilį.

Daugiau

Užupio personos

„Užupio personos“ – prabangus 3 namų kompleksas, kuriamas Užupyje, Filaretų g.

Daugiau

Verkių sodas

Vieta: Vilnius, Žirmūnai
Apartamento tipas: butas
1 kv. m kaina: 1685-2295 Eur
Plotas, kv. m: 27-95
Statybų pabaiga: 2021 m. IV ketv.

Daugiau

VILEIŠIO 27

VILEIŠIO 27 – žmonėms, kuriems prestižas pirmiausia reiškia galimybę apsupti save ir šeimos narius visaverčiu komfortu.

VILEIŠIO 27

Daugiau

Vilnelės skverai

„Vilnelės skverai“ – tai naujas MERKO gyvenamųjų namų kvartalas, iškilsiantis Manufaktūrų gatvėje – šalia senamiesčio, tarp Užupio ir Belmonto.

Daugiau

Visorių septintukas

„Visorių septintukas“ – tai centrinėje Visorių rajono dalyje, Visorių parko apsuptyje plėtojamas išskirtinis 7 dvibučių namų projektas.

Daugiau

Vyšnios

„Vyšnios“ – tai namai, kuriuose plevena ypatingas aromatas ir grožis, kurie pripildyti šilumos, erdvės ir poezijos.

Daugiau

Vytenio 55

„Vytenio 55“ – tai iš naujo atgimstantis pastatas, kuriame nedideli, itin patogūs, protingai išplanuoti būstai su pilna ar daline apdaila.

Daugiau

Vokeriai

Šalia Trakų Vokės įsikūręs 44 namų kvartalas sudomins tuos, kurie vertina laisvę, privatumą ir kokybę.

Daugiau

Žvėryno City

„Žvėryno City“ – dinamiškas, į aplinką harmoningai įsiliejantis projektas Žvėryne, Paribio g. 12, kuriame suplanuoti keturi 5-7 aukštų ir trys 3-jų aukštų namai.

Daugiau