Draudimas visapusiškam saugumui

Draudimas visapusiškam saugumui

Draudimas visapusiškam saugumui

  • Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės (TPVCA) draudimas
  • KASKO draudimas
  • Specializuotos technikos draudimas

Lizingas yra tinkamiausias sprendimas norintiems įsigyti transporto priemonę ar darbo įrangą, o draudimas – sumažinti galimą finansinę riziką ateityje.

Atstovaudami Luminor Lizingas UAB, padėsime rasti tavo situacijai tinkamiausią finansinį sprendimą, o mūsų bendradarbiavimo partneris – AAS „BTA Baltic Insurance company“ Lietuvos filialas yra pasirengęs pasirūpinti tavo ramybe ir siūlo įvairius lizingo draudimo variantus.

Įvertink privalumus:

Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės (TPVCA) draudimas

TPVCA draudimo polisas – tai visų eismo dalyvių finansinio saugumo garantija. Įvykus eismo įvykiui, nukentėjęs asmuo gali gauti draudimo išmoką už automobiliui, sveikatai ar turtui padarytus nuostolius.

Norėdamas gauti draudimo išmoką, nukentėjęs asmuo turėtų kreiptis į draudimo bendrovę, kuri kaltininko transporto priemonės valdytojui išdavė TPVCA draudimo polisą.

BTA išduotas TPVCA draudimo polisas turi keletą privalumų:

  • Patogus mokėjimas. Įmoką už TPVCA draudimo polisą derinama su lizingo įmoka.
  • Lengvas pratęsimas. Prieš baigiantis TPVCA draudimo poliso galiojimui, gausi el. laišką su nauju draudimo pasiūlymu.
  • Geriausias kainos ir kokybės santykis. Draudžiant lizingo objektą taikoma ypatinga nuolaida TPVCA įmokai.

KASKO draudimas

KASKO draudimo polise numatyta finansinė parama transporto priemonės sugadinimo, vandalizmo, vagystės ar visiško sunaikinimo atveju. 

Nuomojantis transporto priemonę svarbu, kad KASKO polisas atitiktų nustatytus draudimo reikalavimus. Įvykus draudžiamajam įvykiui, draudimo bendrovė padės sutvarkyti reikiamus formalumus ir suteiks nemokamas konsultacijas.

BTA išduotas KASKO polisas turi keletą privalumų:

  • Draudimas visam lizingo laikotarpiui. Užtenka vieną kartą kreiptis dėl KASKO draudimo ir nebereikės rūpintis savo transporto priemonės draudimu Europos šalyse: prieš baigiantis KASKO draudimo poliso galiojimui, gausi el. laišką su nauju draudimo pasiūlymu.
  • Mėnesio įmokos be papildomų išlaidų. KASKO draudimo įmoka derinama su lizingo įmokomis ir gali būti padalinta į 12 mokėjimų be jokių papildomų išlaidų.
  • Geriausias kainos ir kokybės santykis. Apsidraudus lizingo objektą, į polisą įeina plataus pasirinkto draudimo paketai ir taikoma ypatinga  nuolaida KASKO įmokai, taip pat galima nemokamai naudotis Pagalbos kelyje draudimu. Avarinės paslaugos, tokios kaip degalų pristatymas, variklio užvedimas ar transporto priemonės nuvežimas į remonto dirbtuves, teikiamos 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, neribojant kiekio ar dažnumo. 

Vietoj Standartinio paketo pasirinkus Premium paketą, į KASKO polisą bus įtrauktos kelios papildomos draudimo apsaugos, pavyzdžiui, bagažo draudimas, naudojimasis pakaitiniu automobiliu, vairuotojo ir visų keleivių draudimas nuo nelaimingų atsitikimų, taip pat lizingo vertės draudimas naujoms transporto priemonėms ir kiti privalumai. 

Specializuotos technikos draudimas 

Specializuotos technikos draudimas apsaugo žemės ūkio, statybų, miškininkystės ir kitas specialiąsias darbo transporto priemones kartu su įranga nuo įvairių rizikų, tam kad be trukdžių tęstum savo ekonominę veiklą. 

BTA išduotas Specializuotos technikos draudimo polisas turi keletą privalumų:

  • Regioninė teritorinė apsauga. Draudimo apsauga visam nuomos laikotarpiui galioja ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje.
  • Mėnesinės įmokos be papildomų išlaidų. Specializuotos technikos draudimo įmoką galima padalinti į 12 mokėjimų be jokių papildomų išlaidų; ji taip pat gali būti derinama su lizingo įmokomis.
  • Geriausias kainos ir kokybės santykis. Apsidraudus lizingo objektą, į polisą įeina pasirinkto draudimo paketai ir taikoma ypatinga nuolaida Specializuotos technikos draudimo įmokai.

Vietoj Standartinio paketo pasirinkus Premium paketą, į Specializuotos technikos draudimo polisą bus įtrauktos kelios papildomos draudimo apsaugos, pavyzdžiui, objekto draudimas nuomos laikotarpiu, eksploatavimo vandenyje draudimas, taip pat galimybė tam tikrais atvejais taikyti nulinę išskaitą.

Kaip pateikti paraišką?

Užpildyk lizingo paraišką. Pasirink transporto priemonę, pateik lizingo paraišką ir pridėk reikiamus dokumentus. Lizingo paraišką gali pateikti nepriklausomai nuo to, ar esi mūsų klientas, ar ne.

Gauk konsultaciją. Peržiūrėjus paraišką susisieksime ir suteiksime informaciją apie galimą finansavimą ir draudimo pasiūlymą, taip pat nurodymus dėl būsimų veiksmų.

Aktyvuok draudimo polisą. Norint pradėti naudotis lizingu, patvirtink draudimo pasiūlymą ir sumokėk draudimo įmoką, pagal susitarimą su Luminor Lizingas UAB.

Naudokis draudimo apsauga. Įvykus draudžiamajam įvykiui, užpildyk internetinę pranešimo apie įvykį formą arba susisiek su draudimo bendrove telefonu +370 5 260 0600.

Nepamiršk dokumentų

  • Užpildytos lizingo paraiškos
  • Asmens tapatybės dokumento
  • Lizingo objekto vertinimo (naudota transporto priemonė) arba pardavėjo kainos pasiūlymo (nauja transporto priemonė)
  • Papildomų dokumentai, jei reikės

Peržiūrėk kitus draudimo produktus

Būsto draudimas

Sužinok daugiau

Būsto paskolos gavėjo gyvybės draudimas

Sužinok daugiau

Paskolos mokėjimų draudimas

Sužinok daugiau
Teikdamas lizingo sprendimus privatiems fiziniams ir juridiniams asmenims, Luminor Lizingas UAB , juridinio asmens kodas 111667277, adresas: Konstitucijos pr. 21A, 03601 Vilnius, (toliau – „Luminor lizingas“) teikia ne gyvybės draudimo paslaugas, susijusias su transporto priemonėmis, ir rengia draudimo pasiūlymus pasirinktiems lizingo objektams. Luminor Lizingas UAB veikia kaip draudimo agentas, atstovaujantis AAS „BTA Baltic Insurance“ Lietuvos filialui, juridinio asmens kodas 300665654, adresas: Viršuliškių skg. 34, LT-05132 Vilnius, (toliau – BTA).
Luminor Lizingas UAB tvarko lizingo paraiškoje nurodytus asmens duomenis, kad galėtų juos perduoti draudikui ir parengti draudimo pasiūlymą. Luminor Lizingas UAB veikia pagal teisės aktus, kurie taikomi draudimo tarpininkui, oficialiai nurodytam draudimo agentų registre ir turinčiam teisę verstis draudimo tarpininkavimo paslaugų teikimu Lietuvoje.
Prieš sudarydami sutartį, perskaitykite atitinkamo produkto taisykles ir prireikus pasikonsultuokite su lizingo specialistu. Gali būti nustatyti tam tikrų draudžiamų rizikų ir atlygintinų nuostolių apribojimai. Išsami informacija apie išimtis ir draudimo apsaugos apribojimus pateikiama draudimo polise ir taisyklėse.