Priimsime Ukrainos talentus
 
„Luminor“ bankas siūlys darbą žmonėms, persikėlusiems į Lietuvą dėl invazijos į Ukrainą.
 
Esame dinamiška, visose Baltijos šalyse veikianti įmonė, kurioje dirba įvairialypė komanda, ir turime daugybę profesinių galimybių tiek verslo, tiek pagalbinių funkcijų srityse.
 
Žmonės, kurie domėsis pradedančiojo specialisto pozicijomis, pavyzdžiui, studentai ar ką tik baigusieji studijas, turės galimybę prisijungti prie projekto „Illuminate 2022” ir atlikti dviejų mėnesių apmokamą praktiką banke. 
 
Vadovaujantis įprasta kandidatų lygių galimybių politika, ukrainiečių įdarbinimas bus grindžiamas asmenų turimais įgūdžiais ir ankstesne darbo patirtimi.
 
Kreipsimės į vietines organizacijas, koordinuojančias veiklas pabėgėliams, ir pateiksime joms turimų laisvų darbo vietų sąrašą bei gaires, kaip pateikti savo kandidatūras.
 
Parama Ukrainai
 
Siekdamas paremti pabėgėlius iš Ukrainos, „Luminor“ bankas taip pat jiems nemokamai teikia įvairias bankines paslaugas visose trijose Baltijos šalyse – atidaromos sąskaitos ir išduodami kodų generatoriai, išduodamos debetinė arba „Luminor Black“ mokėjimo kortelės, kurioms 3 mėnesius netaikomi mokesčiai. Informaciją apie šias paslaugas ukrainiečių kalba galima rasti mūsų interneto svetainėje.
 
Taip pat nuo vasario 24 d. atsisakėme mokesčių už mokėjimus, atliekamus į Ukrainos bankų sąskaitas. „Luminor“ klientams rekomenduoja pasirinkti, kad visus mokesčius apmoka mokėtojas (OUR), tokiu atveju siuntėjas sumoka visus pervedimo mokesčius atlikdamas tarptautinius mokėjimus į Ukrainą ir gavėjas gaus visą mokėjimo sumą.
 
Siekdamas paremti humanitarinių paslaugų teikimą, „Luminor“ bankas aukoja 100 tūkst. eurų Baltijos šalių organizacijoms, dirbančiomis su pabėgėliais.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!