Nuo 2020 m. rugsėjo mėnesio 1 dienos įsigalioja papildytos Luminor Mokėjimo paslaugų teikimo sąlygos.

Mokėjimo paslaugų teikimo sąlygose papildomai įdėta informacija apie Mokėjimo kortelėms taikomus standartinius mokėjimo operacijų limitus (Mokėjimo paslaugų teikimo sąlygų 7.2.36.- 7.2.40 punktai).

Šį pokytį Luminor įgyvendino dėl naujai įsigaliojusio Luminor kainyno, kuriame nebelieka informacijos apie Mokėjimo kortelėms taikomus standartinius operacijų limitus.

Taip pat koreguojamas 7.3.2.1 punktas, kuriame nurodoma, jog interneto linijos paslauga stabdoma 5 (penkis) kartus neteisingai bandant prisijungti su banko suteiktomis Kliento atpažinimo priemonėmis (t.y. Smart-ID, M. parašu ar kodų generatoriumi). Interneto banko paslauga gali būti atnaujinta paskambinus Banko nurodytu telefono numeriu arba atvykus į klientų konsultavimo centrą.

Pokytis įgyvendinamas siekiant atitikti saugumo reikalavimus.

Koreguojama „Elektroninio parašo sąvoka“, atsisakant stacionaraus elektroninio parašo prisijungimo priemonės (įdiegto lustinėje kortelėje, USB ar kitoje laikmenoje). Klientai ir toliau galės prisijungti prie interneto linijos su patogiomis prisijungimo priemonėmis tokiomis, kaip Smart-ID, kodų generatoriumi ar Mobiliuoju parašu.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis – rašykite žinutę interneto banke arba skambinkite telefonu +370 5 239 3444.

 Mokėjimo paslaugų teikimo sąlygos, įsigalioja nuo 2020 09 01