Informuojame, kad 2020 m. balandžio 10-13 dienomis pervedimai eurais ir kita valiuta į kitus Lietuvoje ir užsienio šalyse registruotus bankus nebus vykdomi. Taip pat nebus vykdomi pervedimai tarp Luminor|DNB ir Luminor|Nordea sąskaitų. Minėtomis dienomis kiti pervedimai banko viduje bus vykdomi įprasta tvarka. Vykdymo laikus rasite čia.

Tai reiškia, jog norint pinigus pervesti iš vieno banko į kito banko sąskaitą tą pačią darbo dieną, dar iki šventinio savaitgalio, mokėjimą reikės atlikti ne vėliau nei balandžio 9 d. 16 val. Kitu atveju, pinigai bus įskaityti tik artimiausią darbo dieną – po Velykų, balandžio 14 d. (antradienį). Tai galioja ir nustatytiems periodiniams mokėjimams.

Atkreipiame dėmesį, kad atsiskaitymai mokėjimo kortelėmis prekybos vietose veiks taip pat kaip bet kurią dieną. Be jokių trikdžių bus galima atsiskaityti mokėjimo kortelėmis internetinėse parduotuvėse. Grynųjų pinigų pasiimti bankomatuose bus galima kaip įprastai.

Primename, kad po prisijungimo prie bendros mokėjimų erdvės (SEPA) dalis mūsų šalyje veikiančių bankų tarpbankinius mokėjimus vykdo per Europos bankų asociacijos valdomą tarpuskaitos sistemą. Didysis Penktadienis, balandžio 10-oji, daugelyje Europos šalių yra nedarbo diena, dėl to Europos bankų asociacijos sistema neveiks, kaip ir kitomis Velykų švenčių dienomis.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!