Jon White

Jon White

Luminor bankas, per artimiausius keletą metų planuojantis tapti visiškai skaitmeninių paslaugų teikėju, įkūrė Agile projektų valdymo padalinį (angl. Agile Delivery). Jis visą dėmesį sutelks į greitą ir efektyvų IT projektų valdymą, paremtą Agile metodika. Padaliniui vadovaus Jonas White‘as, turintis 30 metų tokio darbo patirties, įskaitant ir sėkmingą lyderystę bendrovėje „Skype“.

„Mūsų tikslas – tapti geriausiu finansinių paslaugų teikėju Baltijos šalių verslo ir privatiems klientams, turintiems novatorišką mąstyseną. Tiesiausias kelias adaptuotis prie verslo aplinkos pokyčių – Agile metodas, kuris daugiausia dėmesio skiria organizaciniams pokyčiams ir su tuo susijusiems iššūkiams suprasti. Jonas White‘as turi beveik dešimties metų patirtį įgyvendinant bei vadovaujant tokio tipo projektams, todėl labai džiaugiuosi, kad šią patirtį jis atsineša į Luminor banką“, – sako Luminor pokyčių vadovas Indrek Heinloo.

„Nusprendžiau prisijungti prie Luminor dėl viliojančių iššūkių ir galimybės daryti realius pokyčius. Gyvename dinamiškame pasaulyje, kuriame konkurencija didelė , o vartotojai vis labiau reiklūs. Todėl Luminor turės greičiau reaguoti į besikeičiančias rinkos sąlygas, sparčiai mokytis ir adaptuotis tuo pačiu metu, kad patenkintų vartotojų lūkesčius. Vadovaujantis Agile metodika, svarbus yra nuolatinis grįžtamasis ryšis iš kliento. Tai leidžia mokytis ir nuolat didinti pridėtinę vertę klientui. Nekantrauju pradėti ir padėti Luminor pasiekti tikslus“, – sako J. White’as.

Ankstesniais karjeros etapais Jonas sėkmingai vadovavo „Skype“, skirtos „Windows“ operacinei sistemai, perėjimui prie Agile metodikos Estijoje ir Londone. Pastaruoju metu jis buvo atsakingas už vartotojų lojalumo skatinimą Kanados bendrovėje „Aimia“. Jonas yra dirbęs keliose valstybėse, įskaitant Didžiąją Britaniją, Estiją, Bulgariją, Malaiziją tokiose bendrovėse kaip AT&T, „Software“ AG, „Skype“ ir „Microsoft“.

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!