Andželika Berga, prisijungė prie Luminor vadovų komandos kaip Personalo ir kultūros vadovė (Luminor Head of People and Culture). Anksčiau ji ėjo tas pačias pareigas tarptautinėje paskolų platformoje TWINO. Andželika siekia sukurti modernią darbo aplinką geriausiems sektoriaus profesionalams, padedančia įgyvendinti savo ambicingus siekius. Taip pat ji formuos darbdavio įvaizdį bei vidinės įmonės kultūros strategiją.

„Mes norime sukurti motyvuojančią darbo aplinką, skatinti mokymąsi ir augimą bei įdiegti efektyvias praktikas, kad galėtume įgyvendinti savo vertybes. Mes siekiame judėti pirmyn ir dėl to stipriname savo komandą stipria vadovavimo žmonėms profesionale“, – teigia Luminor vadovas Erkki Raasuke.

Darbuotojai yra kiekvienos kompanijos šerdis ir širdis - tai nėra išteklius įmonės tikslams pasiekti

– sako Andželika Berga.

„Dėl tam tikrų stereotipų, mano pareigos dažnai siejamos vien tik su įdarbinimo, atleidimo bei atlygio klausimais. Aš norėčiau judėti visiškai kita kryptimi, sutelkdama dėmesį į puikias darbuotojų patirtis, kurios lemia novatorišką darbo aplinką, norime formuoti santykių kultūrą ir iš tiesų motyvuoti savo darbuotojus. Nepakanka, kad darbuotojai būtų darbe – reikia juos įtraukti, kad jie jaustų pasitenkinimą ir savo darbo prasmę.“

Andželika Berga praeityje įgijo patirties dirbdama personalo vadove Swedbank Latvia. Vėliau sparčiausiai Europoje augančioje P2P (žmonės žmonėms) skolinimo fintech įmonėje TWINO sėkmingai vystė darbdavio įvaizdžio bei darbuotojų įtraukties iniciatyvas.

„Mano aistra yra žmonės ir įmonių kultūra. Aš tikiu, kad darbuotojų nuostatos gali padėti verslui klestėti arba jį sužlugdyti. Mano profesinis iššūkis bus tobulinti Luminor darbdavio įvaizdį, toliau formuoti naująją tapatybę ir kurti į rezultatus orientuotą bendradarbiavimo kultūrą“, – teigia Andželika Berga.

Darbo patirtis

  • TWINO, Grupės Personalo ir kultūros vadovė (2015-2017)
  • Swedbank Latvija, personalo vadovė (2006-2016)

Išsilavinimas

  • Stokholmo ekonomikos mokykla, Ryga, Verslo administravimo magistras (M.B.A), Vadovų VAM programa (2012-2014)
  • Latvijos universitetas, Socialiniai mokslai (1994-2008)

Giedrė Bielskytė
Komunikacijos vadovė

Tvarkyk savo finansus lengvai su Luminor!