Nežinote, kuris skaitytuvas tinkamiausias jūsų verslui? Rinkitės mokėjimo kortelių skaitytuvą.

Mūsų naujiena – „Luminor Phone POS“



Luminor Phone POS – tai elektroninis skaitytuvas jūsų telefone. Tai yra puikus produktas pradedantiesiems ar mažoms įmonėms, planuojančioms atidaryti fizinę parduotuvę. Be to, „Luminor Phone POS“ naudingas įmonėms, kurios veikia skirtingose vietose arba kai yra reikalingi keli EKS terminalai.

Stacionarusis mokėjimo kortelių skaitytuvas


Puikiai tiks mažoms ir vidutinio dydžio parduotuvėms ar paslaugų įmonėms, kuriose įrengtos viena ar dvi klientams lengvai pasiekiamos atsiskaitymo vietos.Sprendimas pritaikytas verslams, kurių klientų srautai nėra labai dideli, o pats atsiskaitymas vyksta prie kasos.

Mobilusis mokėjimo kortelių skaitytuvas

Verta rinktis verslams, kurie neturi pastovios klientų aptarnavimo vietos (pvz., taksi, viešojo transporto paslaugos). Nepakeičiamas restoranuose, kavinėse, kuriose klientai nori atsiskaityti čia ir dabar – prie stalelio.

Į kasą integruotas mokėjimo kortelių skaitytuvas

Sprendimas vietoms, kurioms greitas aptarnavimas yra ypač svarbus. Didelėse prekybos vietose, kuriose gausūs klientų srautai, įrengta daug atsiskaitymo vietų. Atkreipkite dėmesį, kad jūsų kasos aparatai turi būti pritaikyti integruoto skaitytuvo prijungimui.