Luminor Webservice

Sėkmingas verslas visada vienu žingsniu priekyje. Susiekite savo apskaitos sistemą su banko IT sistema ir visas operacijas atlikite greičiau ir patogiau, net neprisijungę prie interneto banko.

„Luminor Webservice“ – naudingas sprendimas įmonėms, kurioms svarbu informaciją apie įplaukas į sąskaitą sužinoti akimirksniu ir per trumpą laiką atlikti daug pervedimų.

Kodėl verta rinktis? 

  • Naujausią informaciją apie į jūsų banko sąskaitą įskaitytas ar iš jos nurašytas lėšas gausite vos tik bus atlikta operacija.
  • Automatiškai ir itin greitai apsikeisite duomenimis su banku.
  • Patogiai administruosite  įmonės sąskaitoje vykstančias įplaukų ir pervedimų operacijas.
  • Pateiksite mokėjimų nurodymus, parduosite ir pirksite valiutą, stebėsite sąskaitų likučius ir gausite pageidaujamo laikotarpio ataskaitas.
  • Paslauga teikiama jūsų verslo ir banko sistemomis siunčiant pranešimus, atitinkančius tarptautinį finansinių pranešimų standartą ISO20022.

Kaip pradėti naudotis „Luminor Webservice“?

Susisiekite su mumis. Skambinkite tel. +370 5 239 3444

Susipažinkite su reikalavimais. Mūsų konsultantas jums atsiųs sutartį, duomenų apsikeitimo su banku paraišką ir techninius reikalavimus jūsų sistemai.

Pasirašykite sutartį. Perskaitykite sutartis ir jas pasirašykite.

Pasiruoškite. Parenkite savo sistemą pagal pateiktus reikalavimus. Kartu išbandysime, kaip veikia jūsų ir mūsų sistemų duomenų apsikeitimas.

Pradėkite naudotis! Jei visi mėginimai sėkmingi, galėsite pradėti naudotis „Luminor Webservice“.

Įmonės finansus tvarkykite dar greičiau